Как функционира анонимното изпращане на съобщения?

Анонимното съобщение е специален вид съобщение, където избирате изпращача, получателя, съобщението и датата на получаване. Лесно е да изпратите анонимно съобщение чрез този уеб сайт. Можете да въведете името на изпращача - например "Анонимен" - или да използвате нечий телефонен номер, за да изпратите съобщението. Вие решавате кой ще бъде изпращачът.

Направете забавна шега с текстово съобщение!

Например: изпратете съобщение на приятел, като направите изпращача да изглежда като негов/неин таен обожател. Истинският изпращач не може да се проследи. Ще изглежда, все едно съобщението е изпратено от този човек. Това е като да изпратиш писмо с написан адрес на друг подател. Страхотно средство за забавни шеги!

Как да изпратите анонимно съобщение

Няма нужда от регистрация, за да го правите. Изпращачът на фалшивото съобщение може да бъде име или телефонен номер. Можете да изпратите съобщението веднага или по-късно. Също така трябва да въведете международния код за всеки мобилен телефонен номер, например +30 за Гърция. Можем да изпращаме съобщения в над 90 държави, включително Франция и Германия. След като напишете вашето съобщение, ние ще го изпратим надеждно и изцяло анонимно.

Изпращачът на съобщението

Имате два варианта за изпращача: име (кратък текст) или телефонен номер. Например 088 123 4567 (мобилен) или Анонимен (име). Ако изберете да въведете име, можете да използвате само букви. На получателя ще изглежда все едно съобщението е изпратено от избрания от вас изпращач.

Цени за изпращане

Изпращането на SMS струва 1,50 лв на съобщение. Дълъг SMS с повече от 160 знака струва с 0,50 лв повече за допълнително съобщение. Можете да платите с PayPal, с кредитна карта, чрез 0906 номер или анонимно с биткойни. Това е еднократно плащане и няма прикрепен абонамент. Получателят на съобщението няма да бъде таксуван.

Доста е лесно! Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Изпратете текстово съобщение
Свържете се с нас