За анонимния SMS

Ние ви помагаме да създавате и изпращате анонимни SMS-и. Правим това бързо, безопасно и внимателно с оглед на вашата поверителност. Хиляди хора като вас ежедневно избират нашата услуга и ние сме най-използваният доставчик на анонимни SMS-и в България.

За анонимния SMS

Бързо, лесно и надеждно

Ние ви помагаме да създавате и изпращате анонимни SMS-и. Правим това бързо, безопасно и внимателно с оглед на вашата поверителност. Хиляди хора като вас ежедневно избират нашата услуга и ние сме най-използваният доставчик на анонимен SMS в България.

Анонимен SMS е текстово съобщение, при което получателят не може да види или да разкрие от кого е съобщението. Като подател можете да избирате от списък с различни измислени имена и телефонни номера, които можете да използвате.

Пълна анонимност

Анонимността е наш приоритет номер едно. Изпращаме вашето съобщение напълно анонимно. Дори вашето банково извлечение включва само името на нашата компания: „Mocha“. Това гарантира, че получателят никога няма да може да проследи нищо обратно до вас. Естествено, ние не споделяме информация за плащане или вашите съобщения с трети страни или с никого по този въпрос. Страните, с които си сътрудничим, никога не могат да разберат кой сте или какво сте изпратили.

Ние не споделяме данни с трети страни, но правим изключения в редки случаи, като например когато сме законово задължени да си сътрудничим с полицейско разследване. Можете да прочетете повече за това в нашите условия за обслужване.

Силна политика за поверителност

Ние сме честни и нямаме скрит дневен ред, което може да забележите от нашата политика за поверителност. Вашите съобщения и цялата информация за плащане се изтриват автоматично от нашите системи.

Временно се съхранява само задължителната информация, необходима за правилното функциониране на нашата услуга. Всякаква информация се изтрива автоматично след 18 месеца.

Винаги сигурно

За нас е важно вашето съобщение да е в надеждни ръце. Ето защо налагаме максимална сигурност. Вашето съобщение се изпраща до нашите сървъри чрез криптирана TLS връзка; след това съобщението се съхранява безопасно и се изпраща анонимно на получателя. Нашите сървъри отговарят на всички изисквания за ИТ, сигурност и поверителност. Те са базирани в Европа и затова предлагат възможно най-високата защита.

Отговорни текстови съобщения

Единствено вие сте отговорни за съобщението, което създавате и изпращате. Това означава, че няма и не можем да се съобразяваме с всичко, което може да искате да изпратите.

Имаме политика на нулева толерантност по отношение на електронния тормоз и нежелани, обидни или заплашителни SMS-и. По този начин ви молим да използвате нашите услуги отговорно. Ако случаят не е такъв, ще блокираме достъпа ви до нашата анонимна услуга за текстови съобщения.

Накратко

  • Лесен за използване на iPhone, Android, таблет и лаптоп.
  • Получавайте потвърждение за времето на доставка.
  • Подкрепа за емотикони и дълги SMS-и.
  • Използвайте до 1224 символа в SMS-а си.
  • Всеки SMS струва еднократна такса от 2,19 лв.
  • Платете сигурно с кредитна карта, PayPal или Apple Pay.
  • Без допълнително заплащане за съобщения до телефони извън България.
Изпратете текстово съобщение
Прочетете повече за изпращането на текстови съобщения