Условия за ползване

Тези условия за ползване дават насоки за потребителите, използващи тази услуга. Тези насоки важат за всички, които искат да използват различните услуги за текстови съобщения на сайта Anonimensms.bg. Използването на сайта означава, че вие изцяло приемате тези условия.

Anonimensms.bg си запазва правото да промени условията за ползване по всяко време. Anonimensms.bg не носи отговорност към потребителите за тези промени.

На тази страница можете да намерите обобщение на нашите правила и условия. Пълният им вариант можете да видите на холандски в този PDF файл. Чрез използването на този сайт вие декларирате, че сте прочели и приели пълните правила и условия.

  1. Anonimensms.bg не носи никаква отговорност за щети, нанесени от предлаганата от нас услуга.
  2. Anonimensms.bg не носи отговорност за съобщения, изпратени чрез сайта ни. Всеки потребител е лично отговорен за изпращаните от него съобщения.
  3. Потребителите не трябва да изпращат съобщения, съдържащи расистки, дискриминиращи и всякакъв вид подстрекателски текстове. Ако това се случи, Anonimensms.bg ще бъде принуден да изключи тези потребители от нашите услуги.
  4. Anonimensms.bg има правото да чете съобщенията. Това се прави с цел проверка за погрешни и опозоряващи съобщения.
  5. IP адресите на всички потребители ще бъдат запазвани. Anonimensms.bg запазва правото да изключи от сайта всички потребители, които злоупотребяват със системата. Също така, при необходимост всички данни ще бъдат предадени на полицията.
  6. Anonimensms.bg не дава гаранция, че текстовото съобщение ще пристигне. Разбира се ще направим всичко възможно, но понякога съобщенията не пристигат поради причини, които са извън нашия контрол. Ако съобщението не е пристигнало, моля, свържете се с нас. Ще ви предложим подходящо решение.

Anonimensms.bg не е абонаментна услуга. Изпращането на SMS струва 1,50 лв на съобщение. Получателят няма да бъде таксуван.

Ако сте под 16 години, трябва да имате разрешение от родителите си за използването на тази услуга. Цените, описани на тази страница включват ДДС; цената за мобилен Интернет не е включена. Нямате право на връщане на парите за изпращане на дигитално съобщение.