Как да изпратя анонимен SMS?

От седмици се чудите как да се пошегувате с колегите си или да заявите чуствата си към тайната си любов - сигурно и анонимно, разбира се. И така, как работи анонимната текстова услуга? Няма проблем; ние сме тук, за да ви помогнем с всяка стъпка от процеса.

Изберете измислено име и телефонен номер

Анонимният SMS няма да бъде анонимен, ако получателят може да види кой му е изпратил съобщението. Първата стъпка има смисъл: изберете измислено име и телефонен номер.

Нямате вдъхновение? Измислихме удобен списък с имена и телефонни номера, от които можете да избирате. Можете да ги въведете на страницата за доставка.

Получателят ще види името и номера, които сте избрали, и ще изглежда, че съобщението е изпратено от това лице или номер.

Изпращане на анонимен смс

Създайте вашето съобщение

Максимум 1224 знака означава, че имате достатъчно място да кажете каквото искате да кажете. Предпочитате ли емоджи? Няма проблем, ние също подкрепяме тези малки човечета!

Ако търсите вдъхновение, винаги можете да разгледате нашия блог. Ще намерите най-добрите Първоаприлски съобщения, Свети Валентин любовни бележки, любовни текстове и писма на Дядо Коледа.

Изберете време за доставка

Можете да изпратите анонимния си SMS по всяко време. Изпращането на директно съобщение също е опция, разбира се. Само няколко секунди след като кликнете върху „изпрати“, съобщението ви ще пристигне на въведения от вас телефонен номер.

Искате ли съобщението ви да пристигне по-късно? Няма проблем. Можете да въведете ден и точно време, когато искате съобщението да бъде изпратено. Дотогава ще съхраним безопасно вашето съобщение и ще получите потвърждение, когато съобщението е доставено. По този начин сте сигурни, че съобщението ви е изпратено.

Международни текстови съобщения

Нашата анонимна текстова услуга не се ограничава до България. Искате ли да изпратите текст до Франция, Гватемала или Индия? Няма проблем. Изпращайте лесно анонимни SMS-и до всяка страна по света - без допълнителни разходи.

Изпращането на съобщения до чужди държави е също толкова бързо и безопасно, колкото и изпращането им на местно ниво, и няма допълнителни разходи. Трябва да въведете кода на държавата пред номера - например +49 за Германия.

Начини на плащане

Плащането се извършва с няколко кликвания чрез кредитна карта, PayPal или Apple Pay. За съобщение с дължина до 160 знака има еднократна цена от 2,19 лв. Всички допълнителни 150 знака струват само 0,50 лв. Не се начисляват допълнителни разходи на получателя.

Това означава, че нашата услуга не е безплатна, но е 100% безопасна, сигурна, бърза и според многобройните ни доволни клиенти (които искат да останат анонимни), изключително добра. Ние ценим вашата поверителност!

Имате ли някакви въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас.

Изпратете текстово съобщение