Как да изпратите съобщение на някой, който ви е блокирал във Фейсбук

Някой ви е блокирал във Фейсбук? Тогава няма да можете да чатите или да се обаждате на този човек. Въпреки това, има начин подобно ограничение да се заобиколи.

Как да изпратите съобщение на някой, който ви е блокирал във Фейсбук

Прескочете блокирането на Фейсбук Месинджър

Ако искате спешно да говорите с някого, който ви е блокирал на Месинджър, за щастие има друг начин. С един прост трик съобщението ще бъде изпратено по SMS. Изписвате вашето съобщение на този сайт и го изпращате като текстово съобщение със собствено време за доставка и различен подател.

Тъй като не изпращате съобщението от вашия номер, то ще бъде доставено нормално. Например можете да напишете "анонимен" или "таен" като подател. Няма значение ако сте били блокирани във Фейсбук Месинджър или някъде другаде. Текстовото съобщение от анонимен подател винаги ще бъде доставено.

Изпращане на анонимен смс

Точно както в Месинджър, ще получите уведомление когато съобщението е доставено. Ще получите уведомление с точното време на доставката. Чрез този уеб сайт можете да изпращате неограничено количество съобщения и те да бъдат доставяни по времето, което изберете. Няма ограничения! Въпреки това ви молим винаги да оставате приятелски настроени към получателя.

Вашата идентичност остава в тайна

Никой не може да проследи вашето съобщение, освен ако сами не решите да се разкриете в съобщението си. Няма да споделяме вашата информация с никой. Отнасяме се към вашите данни поверително. След кратко време системата ни автоматично изтрива всички съобщения и съответните данни. Така вашата поверителност е гарантирана.

Доставката е гарантирана

Всяко текстово съобщение, което изпращате, има еднократна такса от 2,19 лв. Само с няколко кликвания можете да платите с кредитна карта, PayPal или с Bitcoin. Услугата не е безплатна, но поради това получаването на съобщението ви е твърдо гарантирано. След всяко изпратено съобщение ще получите потвърждение за доставката с точното й време.

Сега знаете как действа това. Изпробвайте го или вижте другата ни статия, за да разберете как точно действа анонимното изпращане на съобщения.

Изпратете текстово съобщение
Прочетете повече за изпращането на текстови съобщения